Stäng
Menu

Om oss

Om oss

Vi hjälper dig snabbt till rätt arbetshöjd med vårt breda liftprogram.

Hyrhöjden AB har verkat sedan 1990 och har under dessa åren expanderat snabbt för att bli ett välkänt namn inom lift- och ställningsuthyrning. Med våra depåer i Göteborg, Kristianstad och Simrishamn täcker vi ett stort geografiskt område som omfattar Skåne, Blekinge, Kronoberg, Halland, Bohuslän och även Västergötland.

Under våren 2003 tillkom byggmaskiner i vårt program, då vi flyttade från Vinslöv till Kristianstad.

Hösten 2004 öppnades även en depå i Hässleholm, med uthyrning av byggmaskiner, liftar och ställningar.

Depån i Hässleholm är flyttad till Fabriksgatan 15 i Simrishamn med start 19 jan 2015.

Som kund till Hyrhöjden får du alltid kostnadsfri rådgivning, maskin efter behov är ett motto som är viktigt för båda parter. Med vårt breda byggmaskinprogram och med ett stort liftutbud, vågar vi påstå att vi har både resurs och kapacitet för att tillfredsställa de flesta behov.

Service och underhåll sker direkt på arbetsplatsen av vår kvalificerade personal. Kundservice är något som vi vill att du ska associera Hyrhöjden med. Att utföra ett jobb ett tiotal meter upp i luften kräver utrustning man kan lita på. Vi har ett brett sortiment moderna liftar av hög kvalitet som gör att ni som kund kan hitta exakt rätt lift för varje uppgift. Varje lift är dessutom noggrant genomgången och servad inför varje ny uthyrning vilket minimerar risken för onödiga driftsstopp. Tyvärr kan även bra utrustning fallera och om så sker reparerar vi eller byter ut liften omgående.

Leverans av våra produkter sker med egna bilar vilket ger snabba och säkra leveranser och returer enligt avtalad tid. Chaufförerna är godkända liftoperatörer samt utbildade på samtliga liftar och kan ge maskinintroduktion till användaren när liften levereras.

Hyresvillkor Kvalitetspolicy Miljöpolicy Sekretesspolicy

Hyrhöjden AB står för kvalitét rakt igenom!